Puusepän tuotteet Marttilasta – teetä lankkupöytä tai pihamajakka!

Kaikki yhteystietomme

Nirako toimittaa mittatilauksena ja monipuolisesti kaikki puusepän tuotteet sekä sisustusrakentamisen palvelut. Toimimme Marttilasta käsin koko Turun alueella. 


Meiltä saat muun muassa lankkupöydät, ruokapöydät, pihamajakat, tarjottimet sekä seinälyhdyt. Nämä kaikki tehdään omien mittojen mukaan väristä lähtien. Tuotamme myös sisustusrakentamisen palveluita. 


Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa omanlaisesi puusepän tuotteet!

lankkupöytä puusepäntyönä

Lankkupöydät

Lankkupöydistä saat pöydän niin moderniin kuin klassisempaankin tyyliin. Lankkupöydät ovat nostaneet suosiotaan viime aikoina, eikä syyttä. Niitä saa eri kokoisina ja korkuisina, joten saat niistä yhtä lailla ruokapöydän kuin esimerkiksi sohvapöydänkin.

lankkupöytä

Ruokapöydät

Valmistamme tilauksesta monenlaisia ruokapöytiä. Lankkutyylin lisäksi vaihtoehtoja löytyy useita erilaisia. Ruokapöytä muodostaa tärkeän osan keittiötä, jonka ääreen koko perheen on mukava kokoontua yhteen. Hieno mittatilauksena tehty ruokapöytä voi toimia koko keittiön keskipisteenä ja katseenkääntäjänä.

pihan valaiseva pihamajakka

Pihamajakat

Majakka on loistava lahjaidea, vaikka sähköttömälle kesämökille tai omalle pihalle. Majakka toimii aurinkopaneelilla, joka on varustettu viikkokellolla. Sen avulla saat majakan syttymään ja sammumaan automaattisesti juuri silloin kun haluat.

käsin tehdyt seinälyhdyt

Tarjottimet ja seinälyhdyt

Käsintehdyillä vanhan ajan tyylisillä tarjottimilla ja seinälyhdyillä teet esimerkiksi kesämökistäsi todella tyylikkään. Lyhdyt sopivat erinomaisesti myös lahjoiksi!

Ota yhteyttä ja tilaa!

Ota yhteyttä puusepänliike Nirakoon ja tilaa mittatilauksena uniikit puusepän tuotteet Marttilasta käsin. Mikäli kaipaat lisätietoa tilattavissa olevista tuotteista tai haluat keskustella tarkemmin ideastasi, tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse ja sivustolta löytyvällä lomakkeella!

Kysy lisää