Sopivat verhot Marttilasta mittatilauksena 

Kaikki yhteystietomme

Nirakolta saat mittatilauksena kaikki verhot ja paviljongit. Toimimme Marttilasta käsin koko Turun alueella. Voit tilata juuri sellaiset verhot kuin tarvitset, ja me asennamme ne. Tuotemerkit Ihanin ja Hasta ovat yhteistyökumppanejamme, mutta saat kauttamme myös verhoja muilta maahantuojilta, mikäli valikoimasta ei löydy juuri sinulle sopivia verhoja. 


Olipa kyseessä omakotitalo, kerrostaloasunto tai yrityksen toimitilat, saat meiltä laadukasta palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Pyydä meiltä tarjous!

Parvekeverhot

Parvekeverhot

Ota kaikki irti kesästä ja estä verhoilla liiallisen kuumuuden sekä valon pääsy parvekkeellesi. Parvekeverhot ovat käytännöllinen ja myös näyttävä sisustusratkaisu parvekkeelle aurinko- ja näkösuojaksi.

laskosverhot

Laskosverhot

Laajasta valikoimastamme löytyvät monenlaiset laskosverhot kotiin tai toimistoon. Laskosverhoilla voit päivittää sisustusta ja muuttaa tilan ilmettä helposti ja edullisesti.

Pimennysrullaverhot

Pimennysrullaverhoilla ei aurinko pääse herättämään liian aikaisin. Pimennysverhot voivat olla oiva ratkaisu vuorotyötä tekevälle, mutta ne mahdollistavat myös esimerkiksi elokuvista ja peleistä nauttimisen optimaalisesti mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Day & Night -rullaverhot

Rullaverhoilla on kätevä säädellä valon määrää huoneessa. Rullaverhoja löytyy meiltä useita malleja eri väreissä. Yksiväriset rullaverhot sopivat täydellisesti minimalistiseen, pohjoismaalaiseen sisustukseen.

Markiisit 

Tilaa markiisit suojaamaan ja kaunistamaan kotisi ikkunoita joko käsikäyttöisinä tai sähköisinä. Markiisit paitsi koristavat kotiasi, myös suojaavat sitä auringolta. Ne tarjoavat varjoa ja tervetullutta näkösuojaa. Toteutamme markiisit toiveidesi mukaan.

Paviljongit

Paviljongissa voit järjestää upeat kesäjuhlat ulkona puutarhan katveessa ilman, että juhlien onnistumista uhkaa sade tai hyönteiset. Tilattavana on useita erilaisia ratkaisuja, kuten paviljonki sivuun vedettävillä seinäkankailla varustettuna.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä verhojen ammattilaiseen Nirakoon, ja pyydä tarjous mittatilaustyön tehtäville ja asennettaville verhoille tai hyönteisoville Marttilasta käsin Turun alueella. Mikäli sinulla on verhoistamme tai muista tuotteistamme kysyttävää, vastaamme mielellämme. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse sekä sivustolta löytyvällä lomakkeella!

Tavoitat meidät täältä